IPB

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 2 mesaj ] 
Yazıcı görüntüsü
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: şehir değeri
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2010, 01:13 
Kullanıcı avatarı

şehir değerinin dengesizliği ile ilgili bir değişiklik yapılacakmı bu başlığı açmamın asıl sebebi bunu merak ediyor olmam yada dengesizlik yoksa bu şehir değeri neye göre hesaplanıyor ben arttırmayacağım öğrendiğimde

saldırı aldığım kişinin alanı benim alanımın 3.5 katı. ordusu 1.5 katı. köylüsü benden baya az anladığım kadarıyla ölüm sisi büyüsünden. aynı zamanda ben 3. çağda o 4. çağda tabiki iki şehire sahip ve benden topu topu 40 k daha yüksek şehir değerine sahip.

burada konu bu kişiye yenilmem yada yenilmemem değil zaten savaşmadım buradaki sorun bu kişinin bana saldırabiliyor olması en az 2 katım üstün olmasına rağmen rahat bir şekilde saldırıp gidebiliyor bi yandanda düşündüm acaba ben mi iyi oynuyorum şehir değerim bu kadar yüksek diye :D

bu dengelerin yeniden ayarlanması gerekiyor tamam ordusu olanın şehir değerinin fırladığı dönemlerde ekoculara dokunulamıyordu bu sayede ama bir çağ yüksek 2 şehire sahip alanı beni 3-4 e katlamış birisininde benimle neredeyse aynı şdye sahip olabilmesi tuhaf

umarım merakım giderilir

Ejderha Çağı 2 Braveus [BB]

Ejderhaların Uyanışı Braveus (GUİLDSİZ)

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: şehir değeri
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2010, 04:51 

Oyunla alakalı sorun ve problemler için lütfen yönetime ulaş bölümünü kullanınız. Bu konu bizim için önemli.
Merakınızı hemen hızlıca giderelim. Köy ve evlerin sd degerlerinde ufak bir 0 unutmusuz tabi bu sag tarafta olunca alanlı ve dolu alanlı bir oyuncu ile sizin sdniz malesef aynı degerlerde bulunuyor gerekli düzeltmeler yapıldı. İyi oyunlar dilerim.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 2 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Legend
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Jump & Search
Aranacak:
Geçiş yap: